25 Bin TL'yi bakın ne yaptı

25 Bin TL

Kırıkkale Zaman Gazetesi dağıtıcısı Bülent Aktaş, kardeşinin işyerinde bulduğu 25 bin lirayı sahibine teslim etti. Paranın sahipleri öğretmen Hacer Şahin ve eşi avukat Tahsin Şahin, paranın helal olduğunu, geri geleceğini bildiklerini söyledi. Parayı ala

DÜNYALAR BİZİM OLDU
Çocukları Ahmet Eren Şahin’in rahatsızlığı sebebiyle memleketleri Aksaray’ın Ortaköy İlçesi’nden Ankara’ya gittiklerini açıklayan Hacer Şahin,” Ne olur ne olmaz diye üzerimize yüklüce para alarak yola çıktık. Oğlumuzun Ankara’da tedavisinden sonra tekrar memleketimize dönüşe geçtik. Dönüş sırasında yorulduk ve Kırıkkale’nin Keskin İlçesi’ni geçtikten sonra Yemenin Yeri adlı bir işletmede dinlenmek için durduk. Bu arada bizi çok iyi karşıladılar. BU arada paraların bulunduğu çantayı da yanımıza almışım. Bunun farkına bile varmadım. Dinlendikten sonra tekrar yola çıktık. Memleketimiz Ortaköy’e vardığımızda çantayı bulmadık. İlk önce çalındığını sandık. Çantayı bulmaya çalışırken, biraz sonra telefon çaldı ve Bülent Aktaş adlı vatandaş çantalarının kendilerinde olduğunu söyledi. Bunu duyunca dünyalar bizim oldu.” dedi.

TEDAVİ İÇİN KULLANACAĞIZ
Paralarının helal olduğuna inandığını belirten Tahsin Şahin, “Eşim ve benim bütün birikimin bu paraydı. Biriktirdiğimiz parayı çocuğumuzun tedavisinde kullanmak için parayı yanımıza aldık. Parayı kullanmaya gerek kalmadı. Parayı kaybettiğimiz zaman hiç kaile çekmedim. Çünkü tekrar geleceğini biliyordum. Bu parayı eşim ve ben yıllarca alın terimizle biriktirdik.” diye konuştu. Çantayı bulduklarında şeytanın sağ taraftan yaklaştığını, fakat buna kulak asmadıklarını belirten Bülent ve Yemen Aktaş adlı kardeşler ise “Masanın üzerinde bir çanta gördük. Çantayı açık baktığımız da içinde euro ve Türk parası vardı. Birde nüfus cüzdanı mevcuttu. Çantayı emniyetli bir yere koyduktan sonra hemen telefona sarıldık. Telefondakiler çantanın bizde olduğunu duyunca mutlu oldular. Tekrar Kırıkkale’ye geldiler. Paralarını teslim ettik. Hem onlar hemde biz mutlu olduk. Üzerimizden büyük bir yük kalktı.” şeklinde konuştular.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ